VIDEOR MED INSPIRATION OCH MOTIVATION FÖR MER FRIHET

HEMLIGHETEN SOM AVSLÖJAR VARFÖR LAW OF ATTRACTION INTE FUNKAR FÖR DIG.

Det här videon ger dig motivation och en omedelbar insikt om vad du behöver göra för att försäkra dig om att de här universella lagarna ska fungera för dig. Du kanske blir lite chockad av lösningen men övertygad och inspirerad om att den garanterar dig unika upplevelser som gör att du blir förälskad i dig själv.

När du förstår hur kritiskt det här är så vet du att det är absolut möjligt att skapa ett mer spännande , obegränsat och friare liv.

 

VAD INNEBÄR ETT PARADIGMSKIFTE OCH VAD HAR 5:E DIMENSIONEN MED DIN VARDAG ATT GÖRA?

Den här videon inspirerar dig till att tänka utanför boxen och den motiverar dig att tänka större om dig själv. Du får beskrivet 3 fenomen som visar hur vårt nuvarande paradigm bygger på felaktiga antaganden och 9 tecken som indikerar att du är på väg in i 5:e dimensionen.

 

HUR DU ANVÄNDER MISSLYCKANDEN OCH MOTGÅNGAR FÖR ATT NÅ DINA DRÖMMAR

Den här videon inspirerar och motiverar dig att möta dina misslyckande och motgångar med tillit till att dina erfarenheter innehåller det du behöver för att nå dina drömmar.

Du får också tre definitioner på vad misslyckande och motgångar egentligen är och varför de är nödvändiga för att du ska nå dina drömmar.

 

SLÄPP TAGET OM DEN FRIA VILJAN OCH HITTA DET UNIKA SYFTET MED DITT LIV.

Den här videon inspirerar dig att använda intuitionen för att frigöra begränsningar i ditt undermedvetna och komma i kontakt med din kreativa källa som har information om syftet med ditt liv.

Förutom inspiration och nya perspektiv får du 8 roliga triggers som aktiverar din intution och 8 enkla frågor som leder dig i riktning mot det unika syftet med ditt liv.

 

14 VANLIGA MISSTAG MÄNNISKOR GÖR NÄR DE SKA HITTA OCH FÖRVERKLIGA SINA DRÖMMAR.

Den här videon inspirerar dig att sluta jaga dina drömmar genom att undvika de vanligaste misstagen och istället uppnå mer än vad du kan önska.

• Det här videon handlar om vilka olika hinder (misstag) som kan ligga i vägen för att du ska hitta, förverkliga och leva ut dina drömmar.

• Videon får dig att inse att alla drömmar ger dig harmoni i nuet och en äkta lykokänsla när du upptäcker att dina drömmar har uppfyllts. Du blir påmind om hur viktigt det är att ha en ocean av drömmar – både stora och små.

• Videon inspirerar dig att gå tillbaka till din barndom och återuppta dina drömmar som då var fria ifrån begränsningar och kritiskt granskning.

• Efter videon förstår du vikten av att skilja på drivkrafts-energin du har i vissa drömmar och får dig att undvika att bygga dina drömmar på dina behov. Drömmar som grundar sig på dina drivkrafter/ditt ego är begränsade och svåra att uppfylla.

• Den här videon lär dig hur du ska lyfta dina drömmar till ett större perspektiv där de även får betydelse för någon annan. När dina drömmar bygger på själens önskan – som alltid är förknippad med medkänsla, generositet, och passion – är den äkta och därför lättare att uppfylla. En dröm som ‘bor på rätt stället’ och får näring av din expanderande själsenergi blir självklar att uppfylla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *