TVÅ STEG SOM FÅR LAGEN OM ATTRAKTION ATT BÖRJA FUNGERA FÖR DIG

Gallery

Lagen om attraktion börjar fungerar om du följer de två stegen du ska få nu. Har du önskningar som aldrig blivit förverkligade? Har dina affirmationer resulterat i att du har halkat tillbaka och kanske t o m fått ännu mindre av det du ville ha? Då ska du läsa det här för nu ska du få två steg som kommer att förändra ditt sätt att affirmera. När du har läst det här kan du börja önska på ett sätt som innebär att dina önskningar äntligen blir verklighet.

Lagen om attraktion

STEG 1:  TA REDA PÅ VAD DET ÄR SOM HÅLLER DIG TILLBAKA

Det första du ska göra  är att börja ta reda på vad det är som begränsar dig. Mitt tips är att du laddar ner det första kapitlet av Fria Fåglar Flyger (gratis)Kapitlet ger dig en mängd svar och tips på vilka gamla antagande som ligger i vägen för dig.

Ännu bättre blir det om du köper och läser hela boken. Fria Fåglar Flyger tar dig igenom processen som väcker upp omedvetna värderingar, normer regler som finns programmerade i dig och som kontrollerar dig utan att du vet om det.

HUR OCH VARFÖR LEDER BOKEN FRIA FÅGLAR FLYGER  TILL ATT LAGEN OM ATTRAKTION BÖRJAR FUNGERA FÖR DIG?.

Anledningen till att Fria Fåglar Flyger fungerar är att den är skriven på ett sätt så att den tar sig förbi dina försvarsmekanismer. Det innebär att boken gör ditt undermedvetna mottaglig för ny information som den skickar vidare till din hjärna att jobba med.

I Fria Fåglar Flyger använder jag metaforen Den fula ankungen, inte bara för att det var en viktig saga för mig utan för att du ska ta dig förbi ditt försvar.  När du ser Ankdammen som något ligger utanför dig så känner sig ditt ego inte hotat. Dina försvar klickar inte igång och du håller dörren öppen till ditt undermedvetna. När ditt ego känner sig tryggt så innebär att du tillför nya perspektiv till ditt undermedvetna och du ser till att information som strider emot ditt undermedvetna inte bara studsar. 

Du beställer e-boken här och får dessutom som bonus ett medlemskap i LifeSpider Galaxy plus de inledande sessionerna i LifeSpider System™ Self Coaching Program.

STEG TVÅ: REDUCERA INNEHÅLLET I DINA AFFIRMATIONER

Det du ska göra är att minimera dina affirmationer och börja känna känslan som uppstår när Lagen om Attraktion fungerar.  

Här är ett exempel om vi fortsätter med “rik-affirmationen”: Istället för att säga “Jag har en miljon som jag spenderar fritt på lyxiga saker” så kan du börja bryta ner den, sätta den på paus och börja med att affirmera “ Jag har 1000 kronor som jag spenderar på lyxiga saker.” (lägg den lägre summan bara en liten bit över mot vad du just nu upplever att du inte kan avvara på något lyxigt för dig själv). 

Ändra, reducera och formulera om det du har önskat och affirmerat men aldrig uppnått, eller välj något helt nytt som du just har börjat önska.

När du bryter ner affirmationen – så att den bara ligger en liten nivå över vad ditt undermedvetna är beredd att gå med på –  så kan du med hjälp av tankens kraft komma ikapp ditt undermedvetnas försprång. Kom ihåg att ditt undermedvetna alltid försöker hålla dig kvar i samma läge som du alltid ha varit i.  Ju närmare dina affirmationen ligger ditt undermedvetande ju större är sannolikheten att du får den känslomässiga acceptansen som krävs för att lagen om attraktion ska fungera.

NÄR DU BEVISAR FÖR DIG SJÄLV ATT LAGEN OM ATTRAKTION FUNGERAR SÅ SKER DET EN KÄNSLOMÄSSIG TRANSFORMATION I DITT UNDERMEDVETNA.

När du börjar göra det här i liten skala så kommer dina affirmationen att snabbt förverkligas. Det innebär att du skaffar du dig egna bevis på att affirmationsprocessen och lagen om attraktion fungerar.

Din hjärna, din logik och ditt ego behöver bevis att det t ex är ok att ha ett överflöd. Ditt ego behöver få känna att det är ok att ta emot fina prylar och få en chans att upptäcka att det inte är någon som kommer och slår på det när det vill ha saker. När ditt ego upptäcker att det inte är något som hackar på det, blir det lite mer modigt och vågar be om mer.


Processen för lagen om attraktion är  alltid
densamma oavsett vad eller hur mycket
dina önskningar innehåller.


När du har fått bevis så sker det en känslomässig transformation på cell nivå som gör att ditt undermedvetna accepterar och kliver in i en annan frekvens. Samtidigt så tillfredställer du din själ som har ett uppdrag som t ex innebär att världen ska leva i ett överflöd. För själen spelar det ingen roll om det är 1000  eller miljoner kronor. Det är bara figurativa mätinstrument som människan har hittat på. Själen är helt ok med att du kopplar in dig på frekvensen som gör det möjligt att förverkliga dess intention.

Det viktigaste är att du förstår hur processen fungerar så att du börjar vibrerar på rätt frekvens. När du väl har insett att (och hur) lagen om attraktion fungerar så är det bara att gasa på med alla dina önskningar. Den nya frekvensen som ditt undermedvetna har klivit in är startblocket för nästa nivå av dina önskningar.

ANVÄND SAMMA PROCESS FÖR ATT ETABLERA ETT KONSTANT POSITIVT VARANDE

Processen för att etablera ett positivt tänkande fungerar på samma sätt. Hjärnan processar bara information som den har tillgång till. Om du har ett gammalt inprogrammerat tankemönster så kan du se det som ett ett djupt spår som behöver fyllas upp med ny information.

Det räcker inte med att du börjar tänka positiva tankar en eller två gånger. Du behöver nöta in det för att göra en omprogrammering när du ska göra det på egen hand och inte har din livsspindel som är dina livskoordinater till dina önskningar. Den goda nyheten är att det är en teknisk process så om du bara nöter in, repeterar den positiva tanken hundra eller tusentals gånger så kan du bara lyckas.

(Hypnos är en annan väldigt effektiv metod för att göra dig av med omedvetna blockeringar. Om du vill ta en genväg för att göra dig av med dina omedvetna blockeringar så rekommenderar jag verkligen att du tar kontakt med Karin Tydén som är en Internationellt certifierad hypnotisör och hypnoterapeut. Det är till Karin jag skickar mina spindelklienter som snabbt och effektivt vill/behöver bli av med blockeringar så att vi kan fortsätta fokusera på att förverkliga deras visioner.) 

ÖVNING SOM GER DIG ETT BEVIS FÖR ATT DU KAN OMPROGRAMMERA DIG SJÄLV OCH FÅ LAGEN OM ATTRAKTION ATT FUNGERA.

STEG 1: Välj en negativ tanke som inte är en svåraste och mest destruktiva du har.

STEG 2: Byt ut tanken. Bestämd dig för att ersätta den med en positivt tanke.

STEG 3: Repetera den positiva ersättnings-tanken och kör den 10, 20, 100 gånger om dagen. Skriv, säg, tänk, spela in och lyssna på dig själv. Stå framför spegeln och uttala den högt.

STEG 4: Reflektera. Efter några dagar så kommer du att märka du att den gamla negativa tanken är borta. Du kommer också att känna att du mår bättre.

Genom den här övningen har du skaffat dig bevis för att du hanterar den här lagen om attraktion processen och det är bara att fortsätta att göra samma sak med allt annat negativt som du fyller ditt liv och dina tankar med.

I LifeSpider Systems självcoachningsprogram som är till för dig som vill utveckla dig själv på egen hand expanderar vi de här experimenten. Där får du metoder och tekniker som ser till att du gör dig av med alla oönskade scenarier i ditt liv.  Självcoachningsprogrammet är den första nivån i din livsspindel. Programmet  ser till att du gör dig av med det som begränsar dig och lotsar dig fram till din potential. Programmet ser till att du börjar expandera och använda ditt ego så att du kommer  i kontakt med din själ och når betydligt längre än vad du har förmåga att drömma om just nu.

När du är i “alignment” med alla delarna av dig själv så uppstår det en en synkronisitet som innebär att saker och människor du behöver kommer till dig utan att du själv behöver göra något. Du får ta emot idéer och hjälp som ger näring till dina projekt. Det uppstår ett flow av leveranser av det du önskar – och mer – ifrån Universum. Lagen om attraktion börjar fungerar.

Ge dig nu ut och och prova med nya affirmationer och nya positiva tankar. Håll sen koll på vilka tecken (signs) som dyker upp och bekräftar att du är på rätt väg. När du börjar träna på det du just läst så tar du ditt första steg till att bli en bättre och kraftfullare version av dig själv.

Mer Frihet till Dig!

Birgitta

P.S När du upptäcker att ditt undermedvetna har samma plan som du så är du redo för nästa steg. Ett steg som handlar om att ta reda på om det du önskar verkligen är det du vill ha.

Skriv gärna en kommentar och dela med dig av dina tankar och upplevelser.