FRIA FÅGLAR FLYGER

BLI EN BÄTTRE VERSION AV DIG SJÄLV!


Ett introduktionspaket med bl a boken Fria Fåglar Flyger och ett
livslångt medlemskap i LifeSpider Galaxy Carbon. 


FÖR BARA 275.00 SEK!

Lyssna på berättelsen ur Fria Fåglar Flyger som var avgörande för mig. En situation som fick mig att börja leta efter en lösningen så att jag skulle få välja i mitt eget liv. I slutet av berättelsen får du fem kraftfulla frågor som får dig att börja hitta svar. LYSSNA

BONUS 1: Nu får du också ett medlemskap i LifeSpider™ Galaxy Carbon.
BONUS 2: De första sessionerna i LifeSpider System™ Self Coaching Program.


Carbon Galaxy Membership

Medlemskapet LifeSpider™ Galaxy Carbon vänder sig till dig som vill nå personlig utveckling och längtar efter förändring på något område i livet. Det är för dig som på ett eller annat sätt upplever att du sitter fast och känner att livet handlar om något mer.

Aktiviteterna i LifeSpider™ Galaxy Carbon ger dig hopp att den omtalade framgången ligger inom räckhåll i en nära framtid för dig. Ett hopp som ger dig motivation, energi och livskraft att att en gång för alla bestämma dig för att förändra ditt liv.

Inspirationen i LifeSpider™ Galaxy Carbon hjälper dig att få tillbaka livsgnistan och komma närmare vad du egentligen vill göra med ditt liv. Du lär dig mer om dig själv och får ett nytt perspektiv på vad som är viktigt i ditt liv. Du får insikter och konkreta tips om hur du kan kliva av ‘ekorrhjulet’ och få mer frihet i ditt liv.

Swan_FFF

Genom Fria Fåglar Flyger blir du medveten om dina pålagda begränsningar och tankestrukturer som har lagt ett lock på din verkliga potential. Du börjar förstå vad som bestämmer dina känslor, reaktioner, beteende, önskningar och drömmar.  Den här förståelsen ökar din personliga kraft och du börjar bygga upp dig själv i linje med den du egentligen är. Med en ökad personlig kraft börjar du välja vad du vill oberoende av om det strider emot vad din omgivning tycker.

Du inleder ditt  LifeSpider™ Galaxy-medlemskap med att börja läsa boken Fria Fåglar Flyger. Det här är det gemensamma studiematerialet och är skrivet på ett sätt som steg för steg synliggör och bryter ner omedvetna begränsningar så att du kan coacha fram en bättre version av dig själv.

FRIA FÅGLAR FLYGER OCH LIFESPIDER™ GALAXY CARBON UTVECKLAR FYRA OMRÅDEN I DITT LIV.

OMRÅDE I – HUR VÄRDERINGAR OCH RÄDSLOR BEGRÄNSAR DIG.

I första delen gör vi ett studiebesök i en ankdamm för att utifrån en observatörs perspektiv beskriva hur omedvetna värderingar och beteenden styr ankornas livsval. Du får en bild av hur ankorna upprätthåller antaganden och efterlever regler, utan att ifrågasätta om de är fördelaktiga eller lämpliga. Du får en förståelse för hur rädslor påverkar dig att agera irrationellt. Det blir uppenbart hur de gömmer dig bakom osynliga regler för att skydda sin sårbarhet. Genom att observera ankornas beteende blir vi smärtsamt uppmärksammade på kampen som pågår för att upprätthålla balans mellan motsatser. En kamp som håller oss fast i en tro att vi inte kan förändra, utan är hänvisade till ett liv som andra har valt åt oss.

OMRÅDE II – HUR KÄNSLOMÄSSIGA BEROENDE STYR.

I andra delen reflekterar vi över vad som driver och gör invånarna i ankdammen lyckliga. Vi upptäcker att ankornas liv går ut på att tillfredsställa sina omedvetna behov och känslomässiga beroende. Vi överraskas av hur upptagna ankorna är med att prestera, att de glömmer bort att njuta av livet. Den här delen leder till insikter om hur vi fokuserar på att försöka förändra andra istället för att ta kontroll över våra egna mönster och drivkrafter. Det blir tydligt att det ovanliga skrämmer och vikten av att vara på ett visst sätt för att bli accepterad omgivningen.

Du blir nyfikna på att hitta dina egna självsaboterande beteenden och ta ställning till vad du behöver förändra för att uppnå den livskvalitet du längtar efter.

OMRÅDE III – HUR DU SLÄPPER TAGET OCH FÖRBEREDER FÖRÄNDRING.

Tredje området visar hur du genom observation och reflektion kan identifiera destruktiva mönster och beteenden som har följt dig genom livet. Du får mod att börja ta ansvar för din egen utveckling istället för att försöka förändra omgivningen. I det här delen inleder du en jakt på orsaker till återkommande problem istället för att bota symptom. När du vet vad det är som begränsar dig kan du välja att släppa taget om personer, saker, situationer, aktiviteter och miljöer som inte längre stödjer din utveckling.

Den här delen förser dig med information om hur du på ett lustfyllt sätt kan ersätta gamla tankemönster med attityder som tar dig i en positiv riktning. När du avlägsnar energiläckage, ser du att det finns verkligt utrymme att planera aktiviteter för att förändra.

OMRÅDE IV – HUR DU FÖRVERKLIGAR DINA DRÖMMAR.

I den fjärde delen inser du att det är möjligt att ta kontroll över ditt liv och skapa verkligheten du egentligen vill leva i. Du fylls med kraft när du erkänner att livets erfarenheter har utrustat dig med det du behöver för att förändra.

Den här delen gör dig medveten om hur din personliga kraft attraherar positiva energier och mod. Den här delen bekräftar att ditt liv handlar om att göra dig själv lycklig och visar hur du använder kreativitet och tillit för att expandera. Du får veta hur du uppnår en högre perfektion i livet om du prioriterar det som känns glädjefullt.

Du inspireras att anta nya utmaningar och aktiviteter som förvandlar dina önskningar och drömmar till verklighet. Innehållet lär dig hur du fattar beslut från intuitionen och låter hjärnan systematisera och fokusera på detaljer.

 


VAD INGÅR I DITT MEDLEMSKAP I
LIFESPIDER™ GALAXY CARBON?

1. BOKEN FRIA FÅGLAR FLYGER MED 23 SJÄLVCOACHANDE BERÄTTELSER OCH 115 KRAFTFULLA FRÅGOR.

Fria-Fglar-FlygerFria Fåglar Flyger är mina observationer från en perfekt läktarplats. Jag själv, människor och situationer har omedvetet bidragit till roande föreställningar med mycket lärande. Berättelserna visar att varken du eller jag är exkluderade från beteenden, attityder och reaktioner som beskrivs. På ett lättsamt och humoristiskt sätt provocerar boken samhällets befintliga värderingar, normer och regler som tillåter Jante att hålla dig borta ifrån ditt bästa jag.

Så här skriver en lektör hos Bibliotekstjänst om boken:
“Birgitta Granström arbetar som livscoach och i den här boken vänder hon sig till alla som vill nå personlig utveckling och förändring på något område i livet och som på ett eller annat sätt sitter fast i “ankdammen”. Granström använder sig genomgående av den klassiska H.C. Andersen-sagan om den fula ankungen, vilket ger bokens innehåll en bra ram. Befriad från traditionell teori märks det trots allt att Granström har gedigen kunskap och erfarenhet inom psykologi och sociologi. Men istället för att fördjupa sig i vetenskapliga teorier väljer hon att beskriva metoderna genom erfarenhetsbaserade berättelser och använder både sig själv och sina klienter som exempel. Boken är i sig själv en coach och varje kapitel innehåller ett antal frågor som ska hjälpa individen att analysera sin situation, fatta rätt beslut och nå sina livsmål. Granström ger utförliga instruktioner i samband med frågorna. Boken känns väl genomtänkt trots sin stundom väldigt personliga natur.” Louise Sverud.


2. DE INLEDANDE VIDEO-SESSIONERNA I SJÄLVCOACHNINGS-PROGRAMMET.

(Värde 353.00 SEK)

cropped-SCP_Logo_space1.jpgDina första sessioner skapar förutsättningar för din förändringar. De ger dig klarhet i vad det är som egentligen driver dig och vilken påverkan värderingar har på ditt beteende. Du börjar bli medveten om hur du begränsar dig samtidigt som du börjar inse att världen förändras i en riktning som innebär att du kan integrera flera dimensioner i ditt liv.


3. KUNSKAPSFORUM PÅ MEDLEMSSIDAN DÄR DINA SESSIONER FINNS.

 LifeSpider Galaxy Carbon Membership portalEtt forum där du lämnar kommentarer med direkt anknytning till dina sessioner. Här växer kunskapsbanken där du hämtar fördjupad visdom inom olika utvecklingsområden. Jag svarar personligen på dina inlägg, bidrar med tips och lotsar dig igenom det som händer i din utvecklingsprocess. Här finns också medlemmar från andra Galaxer; (Bronze=de som har gått självcoachningsprogrammet, Silver=De som har sina Livsspindlar och Gold= Auktoriserade Spindelcoacher.) Det här betyder att du har en gedigen expertpanel med mycket erfarenhet ifrån processer som du går igenom.


4. LIFESPIDER™ GALAXY GRUPP PÅ FACEBOOK.

LifeSpiderGalaxy_fbDet här är en hemlig grupp där du får direkt respons och svar på dina frågeställningar både ifrån mig och ifrån andra medlemmar. Här delar du med dig av dina erfarenheter i syfte att växa själv samtidigt som du bidrar med viktig kunskap till andra.

Det mest värdefulla med gruppen är att medlemmarna har insett ankdammens begränsningar. De  har valt att lyfta för att söka, hitta och leva sitt liv i sin svansjö. Här får du ett villkorslös stöd ifrån de som förstår dig. I din Spider Galaxy få du support att stå upp för dig själv när du blir osäker och hamnar i tvivel i dina nya insikter om dig själv.

LÄS MER, KÖP, LADDA NER OCH BÖJRA LÄSA FRIA FÅGLAR FLYGER NU!


BESTÄLL BOKEN I FYSISKT FORMAT. (medlemskap ingår ej)


BOKUS 
 eller BOKIA

Häftad Språk: Svenska
Antal sidor: 
213
Utg.datum: 
2009-12-01
Förlag: 
Back to Being
Dimensioner: 
210 x 147 x 15 mm
Vikt: 
280 g
SAB: 
Dokb
ISBN: 
9789197808637
PRIS: ca 150 SEK

LÅNA BOKEN PÅ BIBLIOTEK Bibliotek där du kan låna boken